Szüléskísérés

Amennyiben úgy döntötök, hogy szeretnétek, hogy a szülésnél is kísérjelek titeket, úgy a következőkre számíthattok.

A szülés előtt a 37. héttől indul a készenléti idő, amikortól non-stop elérhető vagyok a számotokra. Amennyiben a te számolásod alapján máskorra várható a szülés, úgy ezt a kiskönyv szerinti 36. héttől is indíthatjuk.

A szülés megindulásakor megyek hozzátok, utána a kórházban/otthon/születésházban is mellettetek vagyok a szülést követő nagyjából 2 órát még. Császármetszés esetén amennyiben lehetséges és szeretnétek egészen addig veletek vagyok, míg fel nem kelhetsz. Az alap csomag tartalmaz ezen felül két 60 perces konzultációt a szülés előtt, valamint egy gyermekágyas látogatást az otthonotokban a szülést követő 6 héten belül. 

Mindezek mellett teljesen egyedi „csomagot” is tudunk összeállítani a családotok igényei szerint, mivel mindenkinek teljesen más dolgok fontosak, máskor érzik szükségét a támogatásnak. Emiatt a testreszabás úgy gondolom, hogy kikerülhetetlen lépés. 🙂

Nálam nincs kötelező felkészítő alkalomszám. Hiszem, hogy a dúlai kísérés ezeknek a számától függetlenül „működik” és hasznos. 🙂 Ennek miértjéről itt olvashatsz. 🙂

Díjazás

Az alapdíj 150.000 Ft. – Részletfizetés természetesen megoldható. 🙂 –
A programozott császármetszés kísérésének díja ettől eltér, ennek díja minden esetben külön megbeszélést igényel.


Albertirsán és Cegléden belül házhoz, a ceglédi Pálföldi Fejlesztőközpontba valamint a Ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézetbe ingyen megyek.

Abonyba, Újszilvásra, Tápiószőlősre, Tápiószentmártonba, Pilisre, Dánszentmiklósra, Monorierdőre, Mikebudára, Csemőbe, Nyársapátra és Törtelre történő utazás esetén plusz 2500 Ft-ot,

Tápiószelére, Farmosra, Tápiógyörgyére, Tápióbicskére, Pándra, Kávára, Gombára, Bényére, Monorra, Vasadra, Nyáregyháza, Nagykőrösre történő utazás esetén plusz 3500 Ft-ot számolok fel.

További települések útiköltsége egyéni megegyezés alapján.

Az együttműködésünkről hivatalos számlát állítok ki, illetve megállapodást fogunk kötni, amely tartalmaz minden fontos technikai részletet.