Szüléskísérés

Amennyiben úgy döntötök, hogy szeretnétek, hogy a szülésnél is kísérjelek titeket, úgy a következőkre számíthattok.

A szülés előtt a 37. héttől indul a készenléti idő, amikortól non-stop elérhető vagyok a számotokra. Amennyiben a te számolásod alapján máskorra várható a szülés, úgy ezt a kiskönyv szerinti 36. héttől is indíthatjuk.

A szülés megindulásakor megyek hozzátok, utána a kórházban/otthon/születésházban is mellettetek vagyok a szülést követő nagyjából 2 órát még. Császármetszés esetén amennyiben lehetséges és szeretnétek egészen addig veletek vagyok, míg fel nem kelhetsz. Az alap csomag tartalmaz ezen felül két 60 perces konzultációt a szülés előtt, valamint egy gyermekágyas látogatást az otthonotokban a szülést követő 6 héten belül. 

Mindezek mellett teljesen egyedi „csomagot” is tudunk összeállítani a családotok igényei szerint, mivel mindenkinek teljesen más dolgok fontosak, máskor érzik szükségét a támogatásnak. Emiatt a testreszabás úgy gondolom, hogy kikerülhetetlen lépés. 🙂

Díjazás

Az alapdíj 150.000 Ft.

Otthonomtól 11 km-es távolságon belül házhoz, valamint a Ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézetbe ingyen megyek, azon felül 60 Ft/km díjat számolok fel.
Az együttműködésünkről hivatalos számlát állítok ki, illetve megállapodást fogunk kötni, amely tartalmaz minden fontos technikai részletet.