Egyéni/páros ciklustudat konzultáció

A felnőtteknek szóló ciklustudatos workshop egyéni, teljesen rád szabott verziója.

Az alap tematika megegyezik, de mindent a te kérdéseid köré építünk fel. A te ciklusod, a te menstruációd lesz a középpontban. 

❗ A ciklustudatos életmód konzultáció NEM termékenységtudat-tanfolyam és cikluskövetési technika tanítása! ❗
 
Egyfajta „kibővített bioszóra” ez, amikor olyan dolgokról beszélünk, amikről szuper lenne, ha már az iskolában is tanulhatnánk. Nem egy „száraz” előadás.
Ez egy beszélgetés, ami rólad szól.
A te ciklusodról, a te menstruációdról, a te nehézségeidről.🙂
 
„Aha élményt”, megértést önszeretetet adhat ha tudod, hogy mikor miben vagy a legjobb.
Hiszem, hogy ha látod, észreveszed és érted a tested, a ciklusod, menstruációd jelzéseit, minden időszakban a legjobb formádat hozhatod, és nem fogod magad feleslegesen ostorozni sem.💗
 
🏵Átbeszéljük, hogy a különböző szakaszokban milyen ételekkel, mozgásformákkal, vitaminokkal, gyógynövényekkel támogathatod a szervezeted.
🏵Mik számítanak PMS tünetnek, meddig „normális” ezek jelenléte, hogyan lehet ezeket enyhíteni, valamint megbeszéljük, hogy mi az a pont, amikor már mindenképp érdemes orvoshoz fordulni.
🏵Beszélünk arról, hogy mi mindenre jó, ha követed a ciklusodat.
🏵A cikluskövetés alapjairól is szót ejtünk, valamint a jelenleg itthon tanulható 4 technika közötti különbségekről is, hogy ki tudd választani azt, ami hozzád, az életedhez a legjobban passzol. 🙂
🏵 Tagja leszel egy V.I.P. csoportnak, ahol a konzultáció után is kérdezhetsz tőlem.

 

Egyéniben nagyjából 2,5-4 órát, páros esetén 3-5 órát kell szánni erre. Történhet online (általában Google Meet-en) keresztül, illetve személyesen is, külön leegyeztetett helyszínen is.

A díj egyéni esetén: 35.000 Ft/konzultáció, páros alkalommal pedig 30.000 Ft/konzultáció/fő.

Hivatalos számlát állítok ki, amihez szükségem lesz majd az adataitokra.

Visszajelzések:

„𝐶𝑖𝑘𝑙𝑢𝑠 𝑡𝑢𝑑𝑎𝑡𝑜𝑠 𝑒́𝑙𝑒𝑡𝑚𝑜́𝑑𝑑𝑎𝑙 𝑘𝑎𝑝𝑐𝑠𝑜𝑙𝑎𝑡𝑏𝑎𝑛 𝑘𝑒́𝑟𝑡𝑒𝑚 𝑒𝑔𝑦𝑒́𝑛𝑖, 𝑜𝑛𝑙𝑖𝑛𝑒 𝑘𝑜𝑛𝑧𝑢𝑙𝑡𝑎́𝑐𝑖𝑜́𝑡 𝐸𝑠𝑧𝑡𝑒𝑟𝑡𝑜̋𝑙. 𝑆𝑧𝑢𝑝𝑒𝑟 𝑑𝑒́𝑙𝑢𝑡𝑎́𝑛 𝑡𝑜̈𝑙𝑡𝑜̈𝑡𝑡𝑢̈𝑛𝑘 𝑒𝑔𝑦𝑢̈𝑡𝑡. 🙂 𝐸𝑠𝑧𝑡𝑒𝑟 𝑛𝑎𝑔𝑦𝑜𝑛 𝑓𝑒𝑙𝑘𝑒́𝑠𝑧𝑢̈𝑙𝑡, 𝑛𝑎𝑔𝑦 𝑡𝑢𝑑𝑎́𝑠𝑢́, 𝑢𝑔𝑦𝑎𝑛𝑎𝑘𝑘𝑜𝑟 𝑘𝑒𝑑𝑣𝑒𝑠, 𝑗𝑜́ ℎ𝑢𝑚𝑜𝑟𝑢́ 𝑠𝑧𝑎𝑘𝑒𝑚𝑏𝑒𝑟, 𝑛𝑒𝑚 𝑐𝑠𝑎𝑘 𝑘𝑖𝑣𝑎́𝑙𝑜́ 𝑒𝑙𝑜̋𝑎𝑑𝑜́ 𝑒́𝑠 𝑏𝑒𝑠𝑧𝑒́𝑙𝑔𝑒𝑡𝑜̋ 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑛𝑒𝑟, ℎ𝑎𝑛𝑒𝑚 𝑗𝑜́ ℎ𝑎𝑙𝑙𝑔𝑎𝑡𝑜́ 𝑖𝑠.
𝐴 𝑡𝑒́𝑚𝑎́𝑏𝑎𝑛 𝑜̈𝑠𝑠𝑧𝑒𝑎́𝑙𝑙𝑖́𝑡𝑜𝑡𝑡 𝑎𝑛𝑦𝑎𝑔 𝑠𝑧𝑢𝑝𝑒𝑟! 𝑀𝑖𝑛𝑑𝑒𝑛 𝑡𝑢𝑑𝑜𝑚𝑎́𝑛𝑦𝑜𝑠𝑎𝑛 𝑎𝑙𝑎́𝑡𝑎́𝑚𝑎𝑠𝑧𝑡𝑜𝑡𝑡, 𝑢𝑔𝑦𝑎𝑛𝑎𝑘𝑘𝑜𝑟 𝑗𝑜́𝑙 𝑒́𝑟𝑡ℎ𝑒𝑡𝑜̋. 𝑀𝑖𝑛𝑑𝑒𝑛 𝑘𝑒́𝑟𝑑𝑒́𝑠𝑒𝑚𝑟𝑒 𝑣𝑎́𝑙𝑎𝑠𝑧𝑡 𝑘𝑎𝑝𝑡𝑎𝑚, 𝐸𝑠𝑧𝑡𝑒𝑟 𝑚𝑖𝑛𝑑𝑒𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑏𝑙𝑒́𝑚𝑎́𝑚𝑟𝑎 𝑡𝑢𝑑𝑜𝑡𝑡 𝑚𝑒𝑔𝑛𝑦𝑢𝑔𝑡𝑎𝑡𝑜́ 𝑣𝑎́𝑙𝑎𝑠𝑧𝑡 𝑎𝑑𝑛𝑖 𝑒́𝑠 𝑚𝑒𝑔𝑜𝑙𝑑𝑎́𝑠𝑖 𝑙𝑒ℎ𝑒𝑡𝑜̋𝑠𝑒́𝑔𝑒𝑡 𝑗𝑎𝑣𝑎𝑠𝑜𝑙𝑛𝑖.

𝐵𝑎́𝑟𝑐𝑠𝑎𝑘 𝑚𝑖𝑛𝑑𝑒𝑛 𝑙𝑎́𝑛𝑦, 𝑛𝑜̋ 𝑒́𝑠 𝑎𝑛𝑦𝑎 𝑒𝑙𝑗𝑢𝑡𝑛𝑎 𝑖𝑙𝑦𝑒𝑛 𝑣𝑎𝑔𝑦 ℎ𝑎𝑠𝑜𝑛𝑙𝑜́ 𝑘𝑜𝑛𝑧𝑢𝑙𝑡𝑎́𝑐𝑖𝑜́𝑟𝑎, 𝑤𝑜𝑟𝑘𝑠ℎ𝑜𝑝𝑟𝑎! 𝐾𝑜̈𝑛𝑛𝑦𝑒𝑏𝑏 𝑙𝑒𝑛𝑛𝑒 𝑚𝑒𝑔𝑒́𝑟𝑡𝑒𝑛𝑖 𝑒́𝑠 𝑠𝑒𝑔𝑖́𝑡𝑒𝑛𝑖 𝑎 𝑡𝑒𝑠𝑡𝑢̈𝑛𝑘𝑒𝑡. 🙂” – 𝐵𝑜𝑔𝑖