Teljes spektrumú dúlaság

Mi dúlák többen, többfélék vagyunk, és sokunk specializálódik egy-egy területre, így teljesen egyedi női körök alakulnak ki körülöttünk.

A várandósság tervezésétől, a 9 hónapon át tartó felkészülésen, a vajúdáson/szülésen át, az ezt követő gyermekágyas időszakig mindig segítőre találhatsz bennünk.

Ahogy még azt az alapképzés során kimondtuk: A dúlaság egy folyamatosan növő fa, aminek millió ága van, de ezzel egyidőben mindig születnek újak is.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Az én utam az ún. „teljes spektrumú” dúlaság.

Hogy miben más ez, mint egy „klasszikus” dúlai út? Mit is takar ez? 🙂
 
Az én meglátásomban…
A teljes spektrumú dúla az, aki támogatást nyújt minden nőnek az életük legkülönbözőbb szakaszaiban.
Az anyák és a családok támaszt kaphatnak tőlem a várandósság minden lehetséges kimenetele során.
 
💜A „általános” helyzetek mellett kísérlek akkor is, ha nem a megszokott módon váltok szülővé. Az örökbefogadást útját sem kell egyedül végigjárnotok.
 
🤍De olyankor is, ha épp nem a legideálisabban alakulnak a dolgok. Beleértve a vetélést, az abortuszt vagy a gyermekről való lemondást, a halva-születést is.
Melletted, mellettetek vagyok ha kell a kórházban és otthon is. Fizikai, és lelki támaszt adok akár váratlan helyzetekre is, hiszen minden ember, minden helyzetben megérdemli az ítélkezésmentes gondoskodást és tiszteletet.
 
💚Emellett már egészen a menstruációra való felkészülés idejétől, a különböző ilyenkor használatos eszközök teljes világának megismerésén át a ciklustudatos életmód szuper világáig melletted, mellettetek vagyok, és segítek megtalálni a számotokra legszebb egyensúlyt. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tudom, és látom a mindennapjaimban, hogy a lányok/nők/asszonyok milyen szinten maradnak magukra a nőiségükkel kapcsolatos legkülönbözőbb területeken.

Legyen szó a tinikorban az első menstruációról, a testük-lelkük hirtelen változásaitól kezdve a várandósságon, vagy épp a nehezített teherbe esésen, vagy a szülés után sokaknál előbukkanó magányon, neadjisten depresszión át, egészen a menopauzával járó változásokig.

Tudom, hogy mindent meg lehet oldani, és át lehet vészelni egyedül. Ezzel párhuzamosan azonban azt is hiszem, hogy nem kell egyedül végigcsinálni semmit.

Kérhetünk segítséget, attól nem leszünk sem kevesebbek, sem gyengébbek. Csupán vigyázunk magunkra. A testünkre és a lelkünkre egyaránt.
Hiszem, hogy az erős nők azok, akik nem lehúzzák, hanem akik képesek megtartani egymást.