Az első dúlai konzultáció

Az első találkozás mindig, minden helyzetben különleges. Nincs ez másként akkor sem, amikor veletek találkozom.
Ezért gondoltam arra, hogy ezt az alkalmat „végtelenítem”.
Hogy miért? Azt gondolom nagyon fontos hogy megismerjük egymást amennyire lehet, hiszen csak így derülhet ki, hogy tudunk-e együtt haladni ezen a különleges, de csak néha felhőtlen úton.

Mi a díja, és mi mindenről beszélünk ezalatt?

Ezért 60 perc díjáért (12.000 Ft, illetve amennyiben a budapesti For Life Medical Centerben, vagy a ceglédi Pálföldi Fejlesztőközpontban történik a konzultáció, 15.000 Ft) akár 3 órát is együtt tölthetünk. Itt aztán záporozhatnak a kérdések tőletek, de én is kérdezni fogok. Tudnom kell, hogy mit gondoltok, mire lesz szükségetek, mit vártok tőlem a kísérés során.

Hálás vagyok a bizalmatokért, és nagyon várom, hogy megismerjelek titeket.

Elérhetőségeim bármelyikén kereshettek. 🙂

Albertirsán és Cegléden belül házhoz, a ceglédi Pálföldi Fejlesztőközpontba valamint a Ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézetbe ingyen megyek.

Abonyba, Újszilvásra, Tápiószőlősre, Tápiószentmártonba, Pilisre, Dánszentmiklósra, Monorierdőre, Mikebudára, Csemőbe, Nyársapátra és Törtelre történő utazás esetén plusz 2500 Ft-ot,

Tápiószelére, Farmosra, Tápiógyörgyére, Tápióbicskére, Pándra, Kávára, Gombára, Bényére, Monorra, Vasadra, Nyáregyháza, Nagykőrösre történő utazás esetén plusz 3500 Ft-ot számolok fel.

További települések útiköltsége egyéni megegyezés alapján.

 

Az együttműködésünkről hivatalos számlát állítok ki, illetve megállapodást fogunk kötni, amely tartalmaz minden fontos technikai részletet.