A kötetlen konzultáció

Egyre többen érdeklődtetek olyan konzultációs lehetőségről, ami nem egy téma köré van építve, hanem amolyan a „fejekben lévő információkupac letisztázását” szolgálná.

Egy alkalom, ahol ugrálhatunk a témák között, és minden kérdésed, gondolatod, félelmed a nyakamba boríthatod. 😃

Egy vagy kétórás konzultáció is lehet. A „miről”-t és a „hogyan”-t pedig te határozod meg. Beszélgethetünk személyesen vagy online, ez is rajtad múlik.

Teljes spektrumú dúlaként nem csak akkor kísérlek, ha minden a legnagyobb rendben zajlik a várandósságod és a szülésed során… Ezért természetesen idehozhatsz minden olyan témakört, amikben egyébként kísérem a hozzám fordulókat. Ezt a témafelsorolást megtalálod „Szülésfelkészítés” fül alatt.

Meghallgatlak, információval látlak el, melletted vagyok empátiával, ítélkezésmentesen. 🙂

Díjazás

Díja online, vagy nálatok otthon: 15.000 Ft/ 60 perc

Vannak kedvezményes „bérletek” is. Ezek megbeszélés esetén egyben, de részletekben is felhasználhatók:

3 óra 41.500 Ft
6 óra 69.000 Ft
8 óra 105.000Ft

Díja a budapesti For Life Medical Centerben, és a ceglédi Pálföldi Fejlesztőközpontban:

20.000Ft/ 60 perc
25.000Ft/ 90 perc

Albertirsán és Cegléden belül házhoz, a ceglédi Pálföldi Fejlesztőközpontba valamint a Ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézetbe ingyen megyek.

Abonyba, Újszilvásra, Tápiószőlősre, Tápiószentmártonba, Pilisre, Dánszentmiklósra, Monorierdőre, Mikebudára, Csemőbe, Nyársapátra és Törtelre történő utazás esetén plusz 2500 Ft-ot,

Tápiószelére, Farmosra, Tápiógyörgyére, Tápióbicskére, Pándra, Kávára, Gombára, Bényére, Monorra, Vasadra, Nyáregyháza, Nagykőrösre történő utazás esetén plusz 3500 Ft-ot számolok fel.

További települések útiköltsége egyéni megegyezés alapján.

Az együttműködésünkről hivatalos számlát állítok ki, illetve megállapodást fogunk kötni, amely tartalmaz minden fontos technikai részletet.